Kriser gjør viktige ting synlig...

iNaturen

Jeg gjennomfører turer for små grupper og enkeltpersoner. 

I den vakre naturen i Røros-traktene kan du finne roen og nyte stillheten, skue utover majestetiske fjell, lytte til den krystallklare fjellbekken som sildrer gjennom steinlandskapet, høre fjellrypa skravle utenfor teltet i morgentimene, og koble av med gode samtaler ved bålet under en tindrende klar stjernehimmel.

På tur bruker vi dagene til å "jobbe med" det du har behov for. Gjennom en god balanse mellom gode samtaler, hvile, og inspirasjon i naturen utforsker vi de utfordringene du kjenner på, den livssituasjonen du er i, og ser på mulige veier videre i livet ditt. Turen er godt egnet for deg som er i alderen 25+.

Dette passer for deg som:

  • Føler deg fysisk og/eller psykisk sliten
  • Kjenner på depresjon og angst
  • Strever med mye bekymringer og frykt
  • Skulle ønske at selvfølelsen og selvtilliten var bedre
  • Er i en krevende livssituasjon, og står i, eller har vært igjennom vonde og vanskelige endringer.

Turen passer for deg som er i normalt god form, og du bærer sekk med egen mat og utstyr. På noen turer vår, sommer og høst kan vi også benytte kano. Vi forflytter oss ikke så langt og bruker god tid. Vi overnatter i telt eller hytte/bu.

Jeg legger opp turen etter de behovene og ønskene du har, og sammen finner vi ut hvordan du skal komme styrket videre i livet ditt.

På turer for enkeltpersoner kan du gjerne ta med deg en person som ekstra hjelp og støtte. (Kostnadsfritt)

Når:

Etter avtale 

Tid:

4 dager

Hvor:

Røros- traktene

Pris:

Kr. 8.500.- (eks. reise, mat, utstyr)

Fremdrift:

Først tar vi noen samtaler på telefonen og blir litt kjent, før vi avtaler tid, sted, og videre fremdrift. Du får oversendt pakkeliste og alle praktiske detaljer i god tid før turen.

Synes du dette høres interessant ut, ta kontakt så finner vi sammen ut hvordan vi skal hjelpe deg noen skritt videre mot bedre dager.

Jeg ser frem til å høre fra deg.

Aiko er med på turen
Aiko er med på turen