Vi bruker naturen for å finne ro og mening i livet...

Villmarksterapi

Villmarksterapi er et unikt "behandlingstilbud", hvor naturen bidrar til at du får det bedre med deg selv.

Villmarksterapeuter hjelper mennesker i krevende livssituasjoner. Vi tar med små grupper ut i villmarka, hvor vi sammen utforsker og jobber med de tingene i livet du opplever som krevende og vanskelig.

Hvorfor i naturen?

Naturen gir oss unike muligheter for å utvikle oss, hvile, oppdage og lære.

I omgivelser uten menneskeskapt "støy", kommer vi i kontakt med det ekte, ærlige og naturlige i oss selv og andre. Derfor kan positive endringer skje raskere og mer naturlig ute i naturen, enn gjennom "tradisjonell" behandling.

Det finnes i dag mye erfaring og forskning på naturens effekt på oss, og det er bred enighet om at naturen spiller en viktig rolle for vår fysiske og psykiske helse, at naturen har en helbredende effekt på oss.

Vi bruker naturen som arena for å hjelpe folk som strever i livet. Gjennom turer og opphold over flere dager skapes unike muligheter for endringer, ro, hvile og personlig utvikling.

I små grupper tilbringer vi tid i fantastiske omgivelser, langt fra hverdagens krav, forventninger og stress.

- Å overnatte i telt, gode samtaler ved bålet, turer, hvile, veiledning, og å kjenne vær og vind på kroppen er godt for oss alle, og spesielt hvis du sliter med:

  •   Stress
  •   Angst
  •   Depresjon
  •   Utbrenthet
  • ...Eller rett og slett er i en krevende livssituasjon

Vi søker flere samarbeidspartnere: 

Vi ønsker kontakt med deg som er interessert i å jobbe med mennesker, ute i naturen. Har du lang erfaring i å jobbe med mennesker i krevende livssituasjoner, egne livserfaringer som har gitt deg verdifull erfaringskompetanse, mye friluftslivs-erfaring, og synes du at konseptutvikling er spennende, da vil vi gjerne høre fra deg: post@mednatur.no