I stillheten finnes også svarene...

En langhelg i naturen

  •   Savner du mer mening i livet?
  •   Opplever du stress, uro eller nedstemthet?
  •   Kunne du tenke deg gode og spennende samtaler rundt bålet?
  •   Har du behov for hvile, ro og inspirasjon?

En pause i naturen handler om...

En pause fra krav, høyt tempo og forventninger. Noen dager hvor du "logger av", og får naturlig påfyll, ro og hvile. Sammen med oss kan du nyte naturopplevelser og gode samtaler rundt bålet. Lære noen teknikker for å hvile og finne ro. Bli inspirert til å gjøre små eller store endringer når du kommer hjem. Og kanskje blir du bevisst på, og lærer om viktige ting som kan bidra til et mer meningsfylt liv.

Hvor:

Turene våre går bl.a. til Finnskogen og Femundsmarka nasjonalpark. 

Når:

På grunn av status ifm. korona-viruset kommer vi tilbake med nye datoer når situasjonen er  mere avklart. Men, er du interessert i å bli med oss på tur i løpet av året setter vi veldig pris på at du melder din interesse: post@mednatur.no

Hvem:

Turen passer for deg som er i normalt god form, og du bærer sekk med egen mat og eget utstyr. Noen turer vil også være med kano og/eller kajakk. Vi overnatter i telt, hengekøye eller lavvo. Turene er for deg som er i alderen 20 +.

Hva gjør vi på tur:

  •   Matlaging og felles måltider
  •   Små turer i nærområdet, rundt campen
  •   Bålprat om små og store temaer som er viktig for deg
  •   Meditasjoner og alenetid
  •   Individuelle samtaler etter eget ønske
  •   Praktiske øvelser for å komme nærmere deg selv (og naturen)

Deler av innholdet blir tilpasset gruppen/deltakerne ut i fra individuelle behov og ønsker. 

Lars Grytbakk
Lars Grytbakk

Truls Øksnes
Truls Øksnes

Turleder: Lars Grytbakk:

​Lars har 30 års erfaring med å hjelpe folk, både som kursleder, foredragsholder og coach. Han har jobbet med dropout elever, undervist lærere, holdt uttalige kurs og foredrag om livsmestring, motivasjon, verdier og psykisk helse, både i næringslivet og skolevesenet. Å forebygge psykiske problemer og "utenforskap" og skape mestringstro hos mennesker i krevende livssituasjoner er noe av det Lars brenner for. Friluftsliv og bruken av naturen har alltid vært viktig for han, og han har gjennom hele livet tilbringt mye tid i villmarka.Turleder: Truls Øksnes

Truls har mange års erfaring med å hjelpe mennesker i utfordrende livssituasjoner med å skape sin egen mestring i hverdagen. Som gründer i Hel Bedrift jobber han med å øke trivsel og motivasjon blant medarbeidere i bedrifter, ved å tilby helhetlige tjenester som lederutvikling, coaching, yoga og mindfulness. Han underviser grupper og enkeltpersoner i mindfulness, stressmestring og målstyring. Han har bakgrunn som leder og instruktør fra forsvaret og har spesialisert seg som coach. Truls er sterkt knyttet til naturen, og han setter stor pris på gode samtaler rundt leirbålet med en kopp kaffe.


Antall deltakere:

10 Plasser pr. tur

Pris:

kr. 4.500.- (eks reise, mat, og utstyr)

PS: For grupper og bedrifter gjelder egne priser basert på graden av tilpasning/skreddersydd opplegg.

Veien videre:

Send oss en mail hvis du er interessert eller har spørsmål. Først tar vi en telefonprat før du får oversendt et spørreskjema. Dette for at vi skal kunne tilpasse turen også til noen av dine ønsker og behov. Alle deltakerne får oversendt pakke- og utstyrsliste, og alle praktiske detaljer i god tid før avreise.

Vi ser frem til å høre fra deg, og håper du blir med oss på en spennende, fredfylt og inspirerende tur ut i naturen.