Din vei videre...

Personlig hjelp

  • Er du i en krevende livssituasjon og sliter?
  • Har du «brent lyset i begge ender» og føler deg psykisk sliten?
  • Kjenner du på depresjon, lite motivasjon eller angst?
  • Er du i en vanskelig situasjon, eller har akkurat vært igjennom noe vondt og smertefult?

Når vi har det vanskelig, enten fordi vi sliter med noe som har skjedd tidligere, eller at vi står midt oppe i noe som er psykisk krevende, da trenger vi at noen er der, når vi trenger det som mest.

For meg som samtalepartner betyr det at jeg sørger for å ikke fylle all den tiden jeg har, slik at jeg så ofte som mulig har tid og ledig kapasitet til å ta i mot de som trenger hjelp og støtte, når de trenger det.

  • Du trenger ikke vente
  • Du trenger ikke å følge et «standar» program eller en mal
  • Du trenger ikke gå igjennom en masse tester, analyser og kartlegginger
  • Du trenger ikke forholde deg til om det er hverdag , dagtid, kveld eller helg

Hos meg vil du oppleve at du får raske tilbakemeldinger, at jeg har tid til å snakke med deg uavhengig av om det er ukedag eller helg, dagtid eller kveld. Jeg etterstreber å kunne bistå deg på kort varsel, og være der for deg når du trenger det.

Jeg vet av egen erfaring hvor vondt og vanskelig det er å måtte vente når vi har det vanskelig, at det kan føre til at vi mister troen på at det er mulig å få det bedre, og at det vanskelige vi opplever kan gjøre at vi «resignerer», blir utslitt og kanskje også likegyldig, og at vi mister både håpet og motivasjonen. Derfor gjør jeg mitt ytterste for å hjelpe deg «her og nå».

Jeg har i snart 30 år jobbet med å hjelpe mennesker som strever i livet. Mennesker som har mistet jobben, slitt i mange år med angst, depresjon, utbrenthet og mange andre krevende «tilstander». Jeg har også møtt mange mennesker som har mistet motivasjonen, slitt med dårlig selvfølelse, usikkerhet og mye frykt. Folk som har syntes det har vært vanskelig å finne glede og mening i hverdagen og livet. Jeg har siden 1992 jobbet med å hjelpe både ungdom, familer og voksne.

Livets-skole og egne erfaringer er min «grunnmur» i alt jeg gjør. Jeg bruker mine egne livserfaringer og det livet har lært meg på godt og vondt som utgangspunkt for å hjelpe. Min viktigste kilde til kunnskap og læring har alltid vært menneskene jeg har møtt og egne erfaringer.

Trenger du en samtalepartner så ta kontakt, så finner vi sammen ut om jeg kan hjelpe deg noen skritt på veien mot å få det godt med deg selv og livet ditt. Den første praten er gratis.

VH, Lars