Din vei videre...

Personlig hjelp

  • Er du i en krevende livssituasjon og sliter?
  • Har du «brent lyset i begge ender» og føler deg psykisk sliten?
  • Kjenner du på depresjon, lite motivasjon eller angst?
  • Er du i en vanskelig situasjon, eller har akkurat vært igjennom noe vondt og smertefult?

Jeg har i snart 30 år jobbet med å hjelpe mennesker som strever i livet. Mennesker som har mistet jobben, slitt i mange år med angst, depresjon, utbrenthet og mange andre krevende «tilstander». Jeg har også møtt mange mennesker som har mistet motivasjonen, slitt med dårlig selvfølelse, usikkerhet og mye frykt. Folk som har syntes det har vært vanskelig å finne glede og mening i hverdagen og livet. Jeg har siden 1992 jobbet med å hjelpe både ungdom, familer og voksne.

Livets-skole og egne erfaringer er min «grunnmur» i alt jeg gjør. Jeg bruker mine egne livserfaringer og det livet har lært meg på godt og vondt som utgangspunkt for å hjelpe. Min viktigste kilde til kunnskap og læring har alltid vært menneskene jeg har møtt og egne erfaringer.

Naturen kan være et fantastisk møtested, og vi kan ha samtaler ute, ved bålet, eller gå en tur (jeg holder til på Røros), men jeg kan også ha samtaler med deg på telefon/nett hvis det er mest praktisk og fungerer best for deg. 

Trenger du en samtalepartner så ta kontakt, så finner vi sammen ut om jeg kan hjelpe deg noen skritt på veien mot å få det godt med deg selv og livet ditt. Den første praten er gratis.

VH, Lars